fbpx

FotografiI de logodnă,

modul în care scapi de stres înainte de nuntă

SAVE THE DATE- https://aconstantin.ro/
SAVE THE DATE- https://aconstantin.ro/

A venit acel moment în care iubirea vieții tale, așezat pe un genunchi, îți pune întrebarea mult așteptată. Răspunsul tău este unul răsunător, cu siguranță. Dar nu lăsa să treacă această clipă magică fără să o surprinzi în fotografii de logodnă.

Știu că timpul este limitat cu toată nebunia și costurile implicate în organizarea unei nunți. Așa că de ce să mai faceți fotografii de logodnă, când oricum veți avea destule de la nuntă?

De ce să faceți fotografii de logodnă?

Există atât de multe avantaje pentru care să programezi o sesiune foto înainte de marele eveniment. Fiind fotograf profesionist de nuntă, îți pot împărtăși din experiența mea.

Unul dintre marile motive pentru care să planifici cu mine o ședință foto de logodnă ar fi faptul că marchezi primul pas în călătoria voastră de planificare a nunții.

FOTOGRAFIE DE LOGODNA - https://aconstantin.ro/
FOTOGRAFIE DE LOGODNA – https://aconstantin.ro/

Încă te întrebi de ce ar trebui să programezi o ședință pentru fotografii de logodnă? Iată cinci motive pentru care trebuie să iei în considerare această ședință foto specială:

1.Te va ajuta să te simți confortabil în fața camerei și în fotografia de nuntă

Poate că nu este cazul vostru, dar pentru majoritatea oamenilor, ultima lor fotografie profesională a fost probabil o fotografie de la terminarea liceului sau a facultății. Mirele, cât și domnii de onoare, nu au experiență în fața camerei (pozele de pe Instagram nu se pun). O ședință foto poate servi ca o pregătire înainte de marele eveniment.

FOTOGRAFII DE LOGODNA - https://aconstantin.ro
FOTOGRAFII DE LOGODNA – https://aconstantin.ro

2.Vei observa care sunt unghiurile în care obții FOTOGRAFII frumoase

Chiar și fotografiile pe care le tot vezi pe Pinterest sunt moderate de un fotograf profesionist. Dacă poziția ta nu este una comodă, se poate observa în cadre, iar o sesiune de fotografii de logodnă îți pot permite să experimentezi diferite idei care să fie favorabile ție și logodnicului tău.

Știu cât de important este pentru tine, dragă mireasă, ca fotografiile să fie cât mai reușite – doar sunt o amintire pe viață, care vă vor înfrumuseța locuința.

FOTOGRAFII IN PADURE - https://aconstantin.ro
FOTOGRAFII IN PADURE – https://aconstantin.ro

3.Este un formă excelentă de a surprinde povestea voastră de dragoste

“Amintirile sunt zile de ieri importante, zile care au fost cândva ‘azi’. Așa că prețuiește și nu lăsa să treacă neobservată ziua de azi”, spuse Gloria Gaither. O serie de fotografii de logodnă pot fi începutul vostru și un mod prin care împărtășiți dragostea cu cei din jurul vostru.

Fotografii de cuplu - https://aconstantin.ro/
Fotografii de cuplu – https://aconstantin.ro/

4.Poți folosi fotografia de logodnă în detaliile nunții

Ca de exemplu, ia în considerare crearea unui album foto personalizat în care invitații să o semneze la sosire cu mesaje speciale pentru noua familie. Sau le poți afișa pe un panou simplu și elegant la intrarea în restaurant. De asemenea, poți creea o prezentare cu voi doi pe care să o proiectezi pe perete. Cred că ai înțeles ideea. Aceste fotografii pot fi folosite după bunul plac și la alte ocazii.

Album premium de nunta - https://aconstantin.ro/
Album premium de nunta – https://aconstantin.ro/

5.Creezi o relație de colaborare cu un fotograf profesionist de nuntă

Probabil îți vei alege fotografi cameramani pe baza profilului și a unei discuții elaboroase. Cu totul de acord, dar pentru a vă cunoaște reciproc modul în care doriți să lucrați, trebuie să petreceți puțin timp împreună astfel vei putea să vezi dovezi concrete – fotografii de logodnă cu voi doi. Sau cel puțin asta e impresia mea.

Fotografii de logodnă, modul în care scapi de stres înainte de nuntă

Cum să te pregătești pentru o ședință de fotografii de logodnă?

Bineînțeles că trebuie să știi și cum să te pregătești pentru fotografiile de logodnă, astfel încât să nu uiți nimic și să eviți orice stres.

Vezi mai jos câteva lucruri cu care să te pregătești:

  • Poze model – îți spuneam mai devreme de platforma Pinterest. Acolo poți găsi o gamă variată de fotografii pe care le putem încerca la ședința foto, astfel încât să ai mai multe opțiuni de alegere a fotografiilor.
  • Ținute – presimt că vei avea ceva de lucru la alegerea ținutei potrivite pentru tine și partenerul tău pentru fotografiile de logodnă.
  • Concept – alege cea mai bună temă pentru voi doi, ceva unic personalității voastre de cuplu. Gândește-te la câteva activități care vă plac pentru a le surprinde sau modul în care vă petreceți o zi împreună.

Pentru cele mai bune fotografii de logodnă, fii tu însăți și distrează-te.

Dacă ai nevoie de un fotograf sucevean, cu simțul umorului, care să surprindă momentul vostru cu multă atenție și pasiune, atunci contactează-mă pentru mai multe informații.

 


Autor: Adrian Constantin Fotograf | https://aconstantin.ro 

Fotograf Suceava, Fotograf de nunta suceava, Fotograf botez suceava, fotograf eveniment, fotograf profesionist nunta, fotograf suceava, fotograf nunta suceava.

Mă poți urmări și pe :

Facebook : https://www.facebook.com/AdrianConstantinFotograf

Instagram: https://www.instagram.com/adrian.constantin.fotograf/

error: Conținut protejat!