fbpx

Cezara și Călin

Cezara și Călin

Un altfel de trash the dress

Cezara și Călin au venit încă de la început foarte hotărâți asupra pachetului foto după ce au văzut la prietenii lor, Daniela și Vasile, ședința foto de la mare și albumul de excepție.

Așa că, imediat după nuntă, pe la jumătatea lui Mai, ne-am pornit spre Constanța pentru o ședință foto de tip Trash the dress.

Dar spre deosebire de ședința Danielei și a lui Vasile unde vremea a fost superbă, la Cezara și Călin a fost de-a dreptul Trash the dress… de la început până la sfârșit…timp cam de vreo 2-3 zile :)).

În prima zi, deși ne-am pornit dimineață devreme, am ratat primul răsărit. Apoi timp de 3 zile am prins de toate, ploaie, vânt, frig, valuri, soare puternic, înnourat. Și când zic vânt , nu mă refer la o adiere….ci un vânt de ală de toamnă – iarnă, că era să trimit drona pe plajă la bulgari dar am aterizat cu ea la noi….forțat… în nisip. De frig nici nu mai zic…

Într-una din dimineți la răsărit, soarele apărea printre nori cam o dată la 3-4 minute, timp de 2-5 secunde…. și atunci fă fotografii nene… trimite asistentul prin vânt cu blițul în poziția în care vrei…încadrează …. aranjează mirii frumos și surprinde momente…

Am încercat la toate momentele zilei, răsărit, după-amiază, apus și de la capăt… că la urma urmei…baba la frumusețe rabdă… și fotograful persistă… că după atâta drum ..trebuie să avem și amintiri speciale.

Ne-am întors înapoi după o ședință de tip trash the everything… trash the dress, trash the camera, trash the photographer etc., pentru ca după fiecare serie de fotografii..ne întorceam înapoi plini de nisip, apă și cu frigul în sânge. Ah..am uitat cumva să zic că ne-a luat de câteva ori și valul puternic ? :))

Dar a meritat! Atât pentru experiență, cât și pentru fotografii! Aș merge iar pentru altă ședință conducând 7-8 ore până la mare și riscând ca vremea să nu fie ok? DA..categoric! Pentru că acolo sunt amintiri și momente faine!

Și uite așa revenim la definiția fotografului profesionist!

Ce este un fotograf profesionist în viziunea mea? Este fotograful care se adaptează la orice fel de vreme, lumină, situație. Este acel fotograf de eveniment care pune pasiune în ceea ce face, care se implică 200% și care își dorește să aveți parte de amintiri superbe.

Gata cu vorba… poftim și fotografiile:

Cezara și CălinCezara și CălinCezara și CălinCezara și CălinCezara și CălinCezara și CălinCezara și CălinCezara și CălinCezara și CălinCezara și CălinCezara și CălinCezara și CălinCezara și CălinCezara și CălinCezara și CălinCezara și CălinCezara și CălinCezara și CălinCezara și Călin

error: Conținut protejat!