fbpx

Andreea și Andrei

cover

Andreea și Andrei – Oameni simpli da’ faini!  

Te întrebi de ce am ales nunta lor dintre multe altele cu buget mult mai mare? Ei bine, pentru că vreau să fiu cât de sincer se poate cu voi.. să vă arăt și nunți simple cu oameni faini care zâmbesc și se bucură cu adevărat de momentul lor unic…genul ală de nuntă cu tradiții la sat la care invitații vin pentru că le face plăcere să petreacă alături de prietenii lor și nu din datorie… La urma urmei…la asta se rezumă totul nu?

De asta am și ales să vă prezint 3 nunți total diferite…

De la Daniela și Vasile ar trebui să învățați că o ședință after wedding/trash the dress este total altceva față de momentele nunții….este o ședință foto specială pentru miri, fără stres, fără părinți, bunici și alte 2000 de neamuri care vor fotografii cu voi….O ședință în care se pune accent pe emoție, viața de cuplu, dragoste adevărată și de ce nu…momente unice și hazlii…De ce ar trebui să puneți accent pe asta? Pentru că astea vă rămân peste ani și ani ca amintiri…nu prăjiturile, ..nu limuzina care v-a taxat cât pentru încă o nuntă pt jumătate de oră… nu decorațiunile de zeci de milioane… și lista poate continua.  Momentul acesta nu îl mai poți repeta…așa că depinde de tine cu ce fel de amintiri vrei să rămâi….Nu ai văzut încă fotografiile de la nunta lor? Dă un click aici.

De la Cristina și Dan ar trebui să învățați că la nunta voastră trebuie cu adevărat să… ia ghiciți? Da….să vă distrați alături de cei dragi și să vă bucurați de nunta voastră. Mai țineți minte când ziceam că astăzi o să fiu sincer? Pai hai să vă spun un secret: Cristina și Dan au ales să facă o nuntă mică doar între prieteni și rude nu pentru că nu aveau buget pentru o nuntă mare și pompoasă…ci pentru că au vrut să îi aibă alături doar pe cei apropiați.

Ba chiar mai mult, nu au cheltuit mii de euro pe formații scumpe, decorațiuni, limuzine sau mai știu eu ce…și ghici ce…s-au distrat MAXIM! Dacă nu ai văzut până acum…aruncă un ochi printr-un simplu click aici!

Pe Andreea și Andrei i-am cunoscut după ce am fost contactat de o echipă foto video din zona lor pentru că nu mai puteau onora contractul din motive personale și i-au anunțat cu câteva săptămâni înainte de nuntă…

Așa că mare grijă pe cine alegeți pentru serviciile oferite. O să găsiți câteva sfaturi în secțiunea de blog legat de asta.

I-am apreciat pentru că mi-au vorbit deschis și sincer ca între prieteni încă de la început…și asta cred că își dorește orice fotograf… oameni minunați cu care să lucrezi!

Mi-au spus că nunta lor va fi una simplă, cu tradiții, cu o cununie civilă și religioasă făcută într-un foișor al bisericii.. și nu în interiorul bisericii cum se fac majoritatea, cu o ședință foto în curtea restaurantului, accentul la fotografii punându-se pe momente…

Situația comică a fost momentul în care am aflat locația… nunta avea loc într-un sat vecin cu satul bunicilor mei unde am petrecut o mare parte din copilărie…astfel că, la nuntă, m-am întâlnit și cu o parte din rude,prieteni și chiar colegi de facultate… ce mică e lumea nu?

Dar cum se zice în popor că vorba lungă e sărăcia omului… să vă arăt și o serie de fotografii de la nunta lor…

Andreea și Andrei – Wedding photos

Andreea și Andrei

Andreea și Andrei

Andreea și Andrei

Andreea și Andrei

Andreea și AndreiAndreea și AndreiAndreea și AndreiAndreea și AndreiAndreea și AndreiAndreea și AndreiAndreea și AndreiAndreea și AndreiAndreea și AndreiAndreea și AndreiAndreea și Andrei

Andreea și Andrei

Andreea și Andrei

Andreea și Andrei

Andreea și Andrei

Dacă îți place ceea ce fac și cauți un fotograf pentru evenimentul tău, mă poti contacta folosind secțiunea de contact pentru a discuta mai în detaliu despre evenimentul vostru unic! 

 

error: Conținut protejat!