fbpx

Ai nevoie de un album foto nuntă sau poate de un album foto botez?

Ai ajuns unde trebuia! Eu, Adrian Constantin Fotograf, sunt aici pentru a te ajuta să faci alegerea potrivită. Poți alege din peste 30 de variante personalizabile.

Încă de pe vremea bunicilor, albumul foto nuntă sau chiar cel de botez, era prezent în fiecare casă plin de amintiri prețioase. De la fotografii cu străbunicii, bunicii sau chiar părinții noștrii de la diverse evenimente sau de când erau ei prin armată sau pur și simplu în fața casei, până la fotografiile în care eram noi mititei, fiecare amintire a rămas acolo la locul ei pregătită să fie vizualizată și revizualizată de fiecare generație. Odată cu digitalizarea și apariția telefoanelor moderne, au apărut și problemele generale precum realizarea de sute de fotografii care au dispărut o data că dvd-ul sau harddiskul pe care erau stocate și s-a defectat. De aceea, recomandarea mea, Adrian Constantin Fotograf, este ca fiecare amintire prețioasă să o păstrați într-un album foto realizat corespunzător.

Fie că ai nevoie de un album foto nunta/album foto botez sau pur și simplu de un album cu fotografii prețioase din viața ta te putem ajuta cu realizarea și personalizarea completă a lor. Acestea pot fi realizate după preferințele clientului (format, dimensiune, model si culoare copertă, nr. de pagini, cutie, alte accesorii etc). Copertile sunt din piele ecologică buretată prin care se pot introduce fotografii acoperite de un plexiglass elegant. Spre deosebire de fotocărțile oferite de diferiți prestatori, albumele foto de nuntă sau chiar albumele foto de botez realizate de noi sunt concepute pentru a se menține într-o formă perfectă și peste ani de zile fără ca printurile să fie afectate în vreun fel.

Cu ce este așa deosebit acest album foto de nunta față de fotocărțile tipice și ieftine? 

  • Coperțile sunt mult mai calitative și prezente într-o multitudine de modele și culori, fotografiile fiind redate natural și ușor contrastate datorită plexiglasului elegant.
  • Filele sunt cusute, nu lipite, ceea ce permite deschiderea completă a albumului ce ajută la vizualizarea intregului colaj fără alte limitări. De asemenea, fiind cusute, nu mai există șansa precum în cazul celor lipite ca după o perioadă de timp să se dezlipească filele.
  • Datorită cusăturilor la cotor, albumul poate “suporta” fără probleme un număr mult mai mare de file (Standardul este de 20 file/40 de pagini, iar in filmuletul de mai jos, aveți un exemplu de album cu 40 file/80 de pagini).
  • Paginile albumului sunt mult mai groase și tratate special, astfel încât să nu existe probleme din cauza depozitării, unde în cazul fotocărților, paginile se lipesc una de alta după un timp iar prin încercarea dezlipirii este fotografia afectată.
  • Fotografiile sunt printate la rezolutie mare ceea ce redă culorile reale și detaliile fiecărei fotografii în profunzime.
  • Fiecare pagină a albumului are un strat special tratat pigmentat pentru a nu rămâne urmele degetelor la răsfoire.
  • Pot fi realizate într-o multitudine de formate, fie că vorbim de cele tip pătrat, dreptunghi sau chiar de tip Caiet.

În funcție de preferințele fiecărui client, după selectarea fotografiilor de client, se realizează colajele pentru fiecare deschidere a albumului de nuntă (2 pagini unite precum în modelele de mai jos), iar după verificarea tuturor colajelor și realizarea de modificări în cazul în care este nevoie, se realizează partea de printare. Numărul de fotografii în album, variază atât în funcție de formatul și dimensiunea albumului, de dimensiunea fotografiilor aranjate în colaj cât și de numărul de pagini ales de client. Pentru un album standard de nuntă de 30x30cm – 20 colaje(file)/40 de pagini, noi recomandăm folosirea a 60-100 de fotografii.

De asemenea, se pot realiza și albume mai mici de tip 20×20 cm sau chiar de buzunar 10×10 cm pentru nași, părinți sau prieteni dragi, care la rândul lor pot fi personalizate după bunul plac.

Pentru o ofertă completă pentru album, te rog contactează-mă folosind pagina de contact.

Ești pregătit să transpunem povestea ta în amintiri prețioase?

Album foto nunta - Adrian Constantin Fotograf
Album foto nunta – Adrian Constantin Fotograf
Album foto nunta - Adrian Constantin Fotograf
Album foto nunta – Adrian Constantin Fotograf

 

Mai jos ai 2 video-uri unde vezi exact ce prespune un album foto nunta complet. Fotografii realizate de Adrian Constantin Fotograf.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

error: Conținut protejat!