fbpx

Ai nevoie de un album foto nuntă sau poate de un album foto botez?

Ai ajuns unde trebuia!

Eu, Adrian Constantin Fotograf, sunt aici pentru a te ajuta să faci alegerea potrivită. Poți alege din peste 30 de variante personalizabile.

Încă de pe vremea bunicilor, albumul foto de nuntă sau chiar cel de botez, era prezent în fiecare casă plin de amintiri prețioase. De la fotografii cu străbunicii, bunicii sau chiar părinții noștrii de la diverse evenimente sau de când erau ei prin armată sau pur și simplu în fața casei, până la fotografiile în care eram noi mititei, fiecare amintire a rămas acolo la locul ei pregătită să fie vizualizată și revizualizată de fiecare generație. Odată cu digitalizarea și apariția telefoanelor moderne, au apărut și problemele generale precum realizarea de sute de fotografii care au dispărut în momentul în care dvd-ul sau harddiskul pe care erau stocate s-a defectat. De aceea, recomandarea mea, Adrian Constantin Fotograf, este ca fiecare amintire prețioasă să o păstrați într-un album foto realizat corespunzător.

Fie că ai nevoie de un album foto de nuntă, de un album foto de botez sau pur și simplu de un album cu fotografii prețioase din viața ta te putem ajuta cu realizarea și personalizarea completă a lor. Acestea pot fi realizate după preferințele clientului (format, dimensiune, model, culoare copertă, număr de pagini, cutie, alte accesorii etc.). Coperta este din piele ecologică buretată prin care se pot introduce fotografii acoperite de un plexiglass elegant. Spre deosebire de fotocărțile oferite de diferiți prestatori, albumele foto de nuntă sau chiar albumele foto de botez realizate de noi sunt concepute pentru a se menține într-o formă perfectă și peste ani de zile fără ca printurile să fie afectate în vreun fel.

Cu ce este așa deosebit acest album foto de nuntă față de fotocărțile tipice și ieftine? 

  • Coperțile sunt mult mai calitative și prezente într-o multitudine de modele și culori, fotografiile având culori natural acoperite de un plexiglass elegant.
  • Filele sunt cusute, nu lipite, ceea ce permite deschiderea completă a albumului ce ajută la vizualizarea întregului colaj fără alte limitări. De asemenea, fiind cusute, paginile albumului se vor menține intacte peste ani și ani, evitând astfel problemele în care acestea se dezlipesc după o perioadă de timp cum este în cazul albumelor ieftine unde paginile sunt lipite la cotor.
  • Datorită acestor cusături la cotor, albumul poate “suporta” fără probleme un număr mult mai mare de file/pagini (Standardul este de 20 file/40 de pagini cum este albumul foto de nuntă alb din filmulețul de mai jos, cel roșu fiind exemplul perfect de album cu mai multe pagini și fotografii, exemplul prezentat având în jur de 40 file/80 de pagini).
  • Paginile albumului sunt mult mai groase și tratate special, astfel încât să nu existe probleme din cauza depozitării, unde în cazul fotocărților, paginile se lipesc una de alta după un timp iar prin încercarea dezlipirii,  fotografiile sunt afectate.
  • Fotografiile sunt printate la rezolutie mare, motiv pentru care fiecare fotografie va avea culorile reale și detaliile în profunzime.
  • Fiecare pagină a albumului are un strat special tratat pigmentat pentru a nu rămâne urmele degetelor la răsfoire.
  • Pot fi realizate într-o multitudine de formate, fie că vorbim de cele tip pătrat, dreptunghi sau chiar de tip Caiet.

În funcție de preferințele fiecărui client, după selectarea fotografiilor de acesta, se realizează colajele pentru fiecare deschidere a albumului de nuntă (un colaj se întinde pe 2 pagini unite precum în modelele de mai jos și pot conține între 2 și 20 de fotografii), iar după verificarea tuturor colajelor și realizarea de modificări în cazul în care este nevoie, se realizează partea de printare. Numărul de fotografii în album, variază atât în funcție de formatul și dimensiunea albumului, de dimensiunea fotografiilor aranjate în colaj cât și de numărul de pagini ales de client. Pentru un album standard de nuntă de 30x30cm – 20 colaje(file)/40 de pagini, noi recomandăm folosirea a 60-100 de fotografii.

De asemenea, se pot realiza și albume mai mici de tip 20×20 cm sau chiar de buzunar 10×10 cm pentru nași, părinți sau prieteni dragi, care la rândul lor pot fi personalizate după bunul plac.

Pentru o ofertă completă pentru album, te rog contactează-mă folosind pagina de contact.

Ești pregătit să transpunem povestea ta în amintiri prețioase?

Album foto nunta - Adrian Constantin Fotograf
Album foto nunta – Adrian Constantin Fotograf
Album foto nunta - Adrian Constantin Fotograf
Album foto nunta – Adrian Constantin Fotograf

Mai jos ai 2 video-uri unde vezi exact ce prespune un album foto nunta complet. Fotografii realizate de Adrian Constantin Fotograf.

Nu uita, mă poți contacta direct folosind pagina de contact.


Autor: Adrian Constantin Fotograf | https://aconstantin.ro 

Fotograf Suceava, Fotograf de nunta suceava, Fotograf botez suceava, fotograf eveniment, fotograf profesionist nunta, fotograf suceava, fotograf nunta suceava.

Mă poți urmări și pe :

Facebook : https://www.facebook.com/AdrianConstantinFotograf

Instagram: https://www.instagram.com/adrian.constantin.fotograf/

fotograf de nuntă

©Adrian Constantin Fotograf – Fotograf profesionist Suceava

error: Conținut protejat!